Krachten gebundeld

EveryD Flowers is ontstaan door een fusie tussen de bedrijven Van Veen Gerbera en Barendse Gerbera’s. Het samenbrengen van deze bedrijven leidt tot één organisatie met een veelbelovende toekomst. Op drie locaties en 12ha aan teeltoppervlakte worden dag in, dag uit verse kwaliteitsbloemen geproduceerd. Alle gerbera’s worden afgezet via Colours of Nature, dé Nederlandse coöperatie van gerbera telers.

Rijke geschiedenis

Er gaat een rijke geschiedenis vooraf aan het ontstaan van EveryD Flowers.

Van Veen Gerbera

Van Veen is in 1962 opgericht door Willem van Veen. Aanvankelijk werd er op het bedrijf sla en tomaten geteeld aan het Haantje in Rijswijk. Dertien jaar later werd de overstap gemaakt naar grootbloemige gerbera’s, waarna deze kleurrijke bloem niet meer bij Van Veen weg te denken was. Bijna 40 jaar na de oprichting namen zoons Aad en Ronald het bedrijf over, welke in 2000 in Firma Gebroeders Van Veen werd omgedoopt. Twee jaar later stapten ze over naar de teelt van minigerbera’s.

Groenewegen

Van Veen Gerbera nam in 2014 gerberakwekerij Groenewegen over. Lang daarvoor startte vader Jan Groenewegen in Naaldwijk met de teelt van tomaten, komkommers, irissen en lelies. In de jaren ’70 ging hij over op de teelt van gerbera’s. Begin jaren ’90 verhuisde het bedrijf naar De Lier en werd de overstap naar minigerbera’s gemaakt. Zoons Hen en Erik hebben het bedrijf in 2005 overgenomen.

Barendse Gerbera’s

Ook Barendse Gerbera’s is al in de jaren ’60 opgericht. Theo Barendse begon ook met het telen van groenten, voordat hij in 1979 overstapte op het telen van gerbera’s. Zoon Peter volgde zijn vader op en heeft in 2008 een gloednieuw bedrijf laten bouwen (op steenworp afstand van het oude bedrijf in Naaldwijk). Barendse heeft zich altijd volledig op grootbloemige gerbera’s gericht.

Kweken op Karakter

Bij EveryD Flowers kweken we gerbera’s op karakter: met een flinke dosis lef, boordevol ambitie en af en toe een tikkeltje eigenwijs.

Team

Bij EveryD Flowers werken we als team nauw samen. Ieder met zijn eigen kwaliteiten, maar met veel ambitie en een hoge betrokkenheid. We delen kennis met elkaar om kwalitatief goede gerbera’s te produceren.

We krijgen energie van het werken met jonge, ambitieuze mensen en daarom werken er een aantal young potentials bij ons die bewust voor een carrière binnen onze bloeiende sector hebben gekozen. Met een frisse blik en een dosis kennis, geven zij ons elke dag inpiratie. Bij ons kunnen ze zich ontwikkelen en zijn zij de tuinbouw ambassadeurs voor de toekomst!

team-image

Colours of Nature

Colours of Nature is de grootste gerberaleverancier van Nederland. Voor het inkopen van onze gerbera’s of voor meer informatie: www.coloursofnature.com

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in onze bedrijfsvoering. We streven naar een minimaal verbruik van energie, onder andere door gebruik te maken van aardwarmte, zonnepanelen en een WKK installatie. We spannen ons maximaal in om te blijven innoveren op dit gebied en streven ernaar dat duurzaamheid een integraal onderdeel is van de bedrijfsprocessen en de werkomgeving.

con-image-1
con-image-2

Contact

Een dringende vraag? Of gewoon eens kennis maken? Neem contact op met onze medewerkers of kom eens langs!

Peter Barendse
Kwaliteit en gewasbescherming

peter@everydflowers.nl
+31 (0)6 12 15 51 05

Aad van Veen
Teeltmanager

aad@everydflowers.nl
+31 (0)6 53 92 36 49

Aad van Veen
Teeltmanager

aad@everydflowers.nl
+31 (0)6 53 92 36 49

Hen Groenewegen
Teeltmanager en energie KT

hen@everydflowers.nl
+31 (0)6 41 45 23 33

Ronald van Veen
Algemene zaken, energie LT en financiën

ronald@everydflowers.nl
+31 (0)6 51 34 71 76

Erik Groenewegen
Arbeid en P&O

erik@everydflowers.nl
+31 (0)6 54 62 33 90

Voor administratieve vragen kunt u contact opnemen met Monique van der Meer
(Financiele administratie en P&O)
monique@everydflowers.nl | +31 (0)6 22 58 99 81